Ik ben op de eerste plaats moeder van twee prachtigen kinderen en op de tweede plaats ondernemer. Ik vind het geweldig om met mijn kids leuke dingen te doen.  Tegelijkertijd is hard werken voor mijn onderneming fantastisch en geeft mij veel energie.

Onze kinderen gaan naar de crèche, en meer dan een dag nog ook. Sommige moeders vinden dit een schande.. ook op het schoolplein merk ik de kritische blikken wanneer ik race om kind nummer 2 op tijd van de crèche te halen. Toch geloof ik in de zin van de crèche. Op sociaal vlak leren mijn kinderen te delen en voor zichzelf op te komen. Er is een zgn dagindeling en onze kinderen leren aan tafel te zitten tot elke tafelgenoot klaar is. Weegt dit op tegen de kosten en de hectiek van een crèche? Jazeker! Onze dochter is sociaal ingesteld en pittig genoeg om voor zichzelf op te komen. Natuurlijk liggen daar bepaalde genen aan ten grondslag, toch denk ik ook dat de crèche deze eigenschappen verder ontwikkelt.

‘Niets is onvoorwaardelijker dan de liefde voor je kind’

– Danny Lindner

 

» Telefoon: 010-761 82 90
» E-mail: info@dannylindner.nl
» Website: dannylindner.nl
» LinkedIn: Danny Lindner
» Instagram: dannylindner.nl
» Facebook: DoenSalesprojecten
» Twitter: DoenSales