Ook in ben een online shopper .. dagelijks bekijk ik de nieuwste trends en zoek ik online naar de leukste items.

Wat houd ik toch van online shoppen. Lekker achter de PC met een kop thee op zoek naar de beste sale-items voor zowel de kids als voor mijzelf. Geregeld houd ik de sale in de gaten van bijv Le Petit Bateau, 1 van de merkjes die mijn kinderen veel dragen.

‘Fashion Changes, but style endures’

– Coco Chanel

Mix & Match

Merken en non-merken combineren dat is waar ik van houd. Een goede tas als eyecather met een basic broek straalt klasse uit naar mijn idee. Ik ben geabonneerd op de nieuwsbrieven van de leukste merken en sites om zodoende altijd als eerste op de hoogte te zijn van de nieuws items of wanneer de sale van start gaat. Op mijn site lashop.nl vind je merken die ik zoal leuk vind, ook hier vind je deze merkjes met artikelen in de sale. Een Marc Jacobs tas in de sale… daar word je toch blij van? Meld je je ook aan voor onze nieuwsbrief? Ook dan ben jij als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes!

American Vintage

Contact
Neem voor meer informatie op via info@dannylindner.nl

» Telefoon: 010-761 82 90
» E-mail: info@dannylindner.nl
» Website: dannylindner.nl
» LinkedIn: Danny Lindner
» Instagram: dannylindner.nl
» Facebook: DoenSalesprojecten
» Twitter: DoenSales