Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/5/c/e/dannylindner.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 CALA-DE-BENIRRÀS IBIZA

Ook deze zomer ga ik weer genieten op Ibiza. Mijn gezegde “work hard & relax hard” laat ik weer gelden deze zomer. Ibiza heeft mijn hart gestolen en ga hier dan ook voor de 10de keer naar toe. Normaal ga ik in het voorseizoen en naseizoen een weekje maar door de komst van mijn kleine man laat ik het voorjaar schieten. Mijn dochtertje is nu alweer 5 jaar en ook ik moet dit jaar helaas met de grote horde in het hoog seizoen.

‘Work hard & Relax hard @ Ibiza!’

Elk jaar komen we op Ibiza. Al bij aankomst overvalt de relaxheid ons. Elke keer weer ontdekken wij nieuwe plekjes & restaurantjes. Onze dochter wil er het liefste een huis en misschien wordt dat ooit nog eens werkelijkheid. Omdat wij er zo vaak komen worden er vaak tips aan ons gevraagd. Dat werd de start van ibizainspiratie.nl. Neem je een kijkje op deze site voor tips over dit heerlijke eiland? Ben je op zoek naar alle feesten op Ibiza? Ook dat hebben ik voor je samengevat. Kijk op ibizafeesten.nl en boek je clubtickets alvast!