Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/5/c/e/dannylindner.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 vlog
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/5/c/e/dannylindner.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Vloggen? Mijn dochtertje van 5 jaar volgt vele vloggers. Alles bekijkt ze tegenwoordig via de iPad en youtube is haar favoriet. Ze volgt diverse vloggers zoals de bekende EnzoKnol, OnneDi & Jill.

En ja… nu wil onze kleine meid natuurlijk ook gaan vloggen.

Tja wat gaan we daar mee doen? Ik denk dat veel ouders hier mee te kampen hebben. Vloggen is het helemaal onder de jongeren van nu. Maar hoe ga je hier als ouder mee om? of ga je er zelf ook aan meedoen? dit zijn de vragen waar velen mee lopen.

Mijn dochtertje Maud is niet meer te houden. Er moest een vlog komen. Haar grote voorbeeld is OnneDi , die heeft een vlog over Leuk of Meuk, een vlog waarbij er allerlei nieuw speelgoed wordt getest vond ze toch wel het leukste. Ja wij zijn ook over stag gegaan, wel met de voorwaarde dat haar gezicht (nog) niet zichtbaar is. Hup naar Maud haar favoriete winkel Intertoys en wat leuks gekocht, camera uit de kast en Maud haar eerste Vlog is een feit.

Maud Vlog

Ja daar is hij dan! Maud haar eerste Vlog. Super trots als moeder dat je dochter iets echt wil doen en het dan ook gewoon doet.

OnneDie en EnzoKnol pas maar op 😉

Contact
Neem voor meer informatie via info@dannylindner.nl

» Telefoon: 010-761 82 90
» E-mail: info@dannylindner.nl
» Website: dannylindner.nl
» LinkedIn: Danny Lindner
» Instagram: dannylindner.nl
» Facebook: DoenSalesprojecten
» Twitter: DoenSales