Focus op je dromen. Je zult datgene krijgen waar je je op Focust. De meest succesvolle mensen dromen. Ik heb het niet over slapen. Ik heb het over het Focussen op waar jij in je leven heen wilt.
Ik vraag je niet om vandaag al iets anders te doen. Wat je nu in leven hebt, is hetgeen waar jij je al op gefocust hebt. Waar jij je op dit moment op focust is wat je zult krijgen.

Geen enkel persoon is gelukkig zonder een doel. Zonder doelen, hoop en ambities – zonder het verkrijgen van plezier, is het bijna onmogelijk om gelukkig te zijn. Mijn doel brengt me plezier. Als je een andere realiteit wilt, zul je die eerst moeten creëren in je hoofd. Wat je denkt is wat je doet. Waar je gedachten heen gaan, is waar jij heen gaat. Jij bedenkt het, dan doe je het, daarna creëer je het. Dat is hoe ik mijn realiteit creëer.

Een aantal jaren geleden ben ik naar Maleisië gegaan en toen ik daar over het strand liep en uitkeek over de zee was ik zo onder de indruk van die plek en kwam echt tot rust en bezinning. In een hangmat droomde ik en bedacht ik hoe mijn leven er over maximaal 10 jaar uit zou zien. Ik visualiseerde dat ik samen met mijn man een gezin zou hebben met twee gezonde kinderen. Wij zouden wonen in een groot vrijstaand huis met een rode baksteen in een doodlopend straatje. Twee mooie grote auto’s op ons eigen terrein. Destijds kon ik niet eens een huis kopen, laat staan één bouwen. Vijf jaar later heb ik mijn droomhuis laten bouwen. Inmiddels heb ik een dochter van vijf en een zoontje van een paar maanden. Ik bedacht het, deed het en creëerde het, precies zoals ik het toen in mijn hangmat heb gevisualiseerd. Mijn vermogen om me keer op keer te focussen op mijn droom heeft het huis gecreëerd. Het was werkelijkheid geworden. Focussen en doen!

Ik bedacht het, ik deed het en toen creëerde ik het.
Alles wat er in je leven gebeurt – creëer je zelf. Bedenk hoeveel dingen je hebt gecreëerd – waar je woont, waar je werkt, je fysieke conditie. Denk er over na – jij bent degene die het eten in huis heeft gehaald en wel of niet heeft gesport. Jij hebt gesolliciteerd op die baan. Jij hebt alles in je leven gecreëerd – jouw partner, je houding, je kinderen. Om de succesformule te laten werken in je leven, hoef je het alleen maar eens te zijn met het feit dat jij de oorzaak – de maker bent van alles wat er in jouw leven gebeurt.

Jij creëert datgene waar je je op concentreert. Waar jij van droomt – waar jij aan denkt – is wat je krijgt.

Droom het en krijg het. De intentie telt zwaarder dan de methode.

Maak je geen zorgen over hoe je het huis aan zee gaat kopen, maak je zorgen over de zichtbaarheid van je intenties in je hoofd. Concentratie is beter dan strategie. Probeer niet om het uit te zoeken en te begrijpen. Probeer uit te zoeken waar je heen wilt – niet waar je bent. Wanneer je begint te bedenken hoe je er wilt komen zul je in de war raken. Je moet je concentreren op het eindresultaat – het verlangen. Met genoeg intentie, zal de weg vanzelf komen.

Intentie telt zwaarder dan de methode
Schenk aandacht aan je dromen. Ik schrijf ze op – elk begin van de maand. De meest succesvolle mensen investeren tijd en energie in hun doel. Hun succes is geen gevolg van geluk. Ze denken, doen en creëren het. De meeste dromen kosten geld.

Ik heb een methode ontwikkeld waarbij je leert focussen en doen.  Ik heb een betaalbare training ontwikkeld voor JOU – de Focus Training– dit is een aanbod dat je niet kunt weigeren. De Focus Training is een exclusieve cursus ontworpen voor mensen die grote dromen hebben maar niet weten welke stappen ze moeten ondernemen. Er is maar een beperkt aantal plekken, dus wacht niet te lang. Ik zou je graag in de richting van succes sturen. Onthoud: je krijgt waar je je op focust.

Contact
Neem voor meer informatie contact op via info@dannylindner.nl

» Telefoon: 010-761 82 90
» E-mail: info@dannylindner.nl
» Website: dannylindner.nl
» LinkedIn: Danny Lindner
» Instagram: dannylindner.nl
» Facebook: DoenSalesprojecten
» Twitter: DoenSales