Zo de zomervakantie is weer begonnen bij ons. Mijn dochtertje is de komende 6 weken heerlijk vrij. Ik heb dan ook een groot kruis door mijn agenda gezet. Quality time voor mij en het gezin deze zomer. Even helemaal niets moeten doen!

Deze zomer schrijf ik een aantal blogs van de dingen die ik zoal wil gaan doen en heb gedaan. Deze zomer heb ik mij voorgenomen dat niets moet en alles mag. Als het lekker weer is lekker naar het strand of barbecuen in de tuin. Gewoon dingen doen die leuk zijn en genieten van al het moois wat het leven te bieden heeft. Met het gezin leuke dingen doen of met vriendinnen ergens lekker borrelen. Gewoon doen waar ik zin in heb. Ik heb er zin in deze zomer!

Zo, kruis door mijn zakelijke agenda. Ik ga heerlijk genieten deze zomer!

– Danny Lindner

Lekker Ibiza

Ook deze zomer gaan ik weer heerlijk naar Ibiza. Niet om te feesten maar gewoon lekker relax genieten met vrienden van al het moois wat Ibiza te bieden heeft. Nieuwe standjes, restaurantjes zoeken, luieren bij leuke strandclubs.. gewoon heerlijk genieten. Veel mensen denken dat Ibiza duur is maar een weekje camping in Frankrijk kan toch echt duurder zijn. Heb je wel eens gekeken bij op mijn site IbizaInspiratie.nl hier vind je leuke en handige tips over ibiza. Wil jij deze zomer ook naar Ibiza bekijk dan de site hier.. veel lees plezier en wie weten komen wij elkaar tegen op Ibiza.

Ibiza websites:

www.ibizaprijzen.nl

www.ibizainspiratie.nl

www.ibizafeesten.nl