Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/5/c/e/dannylindner.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Golf GTE Leasen

Ik ben sinds 2005 actief in de auto industrie en heb inmiddels enige tijd een eigen leasebedrijf. Ik heb het geluk gehad dat ik met top autodealers, leasebedrijven en Nederlands grootste auto importeur kon werken. Als een insider in de autowereld ken ik de trucjes van het vak.

Als mensen erachter komen dat ik connecties in de autobusiness heb, stellen ze me altijd twee vragen;
1) ‘’Hoe krijg ik een goede deal op een auto?’’ en
2) ‘’Is het beter om te leasen of om te kopen?’’

Leasen beantwoordt eigenlijk beide vragen. Leasen garandeert u vandaag de dag bijna altijd de beste deals in de auto-industrie. Vrijwel iedereen zou beter af zijn met het leasen van een auto als we kijken naar de huidige situatie in de auto-industrie – bijna niemand zou een auto moeten kopen. Hier zijn een aantal redenen waarom u beter kunt leasen dan kopen:

1) Gebruik het en raak het weer kwijt. Een auto is een machine. Het is gewoonweg een stuk apparatuur dat wordt gebruikt om u te brengen waar u heen wilt. Er is geen geldige reden om een auto te bezitten, het enige wat u wilt is de auto gebruiken en daarna weer makkelijk kwijtraken.

2) Controle over kosten. Wanneer u kiest voor leasen, kunt zelf de controle houden over de kosten, omdat deze gebaseerd zijn op de afstand die u rijdt en de tijd gedurende welke u de auto gebruikt. Als u een auto gaat leasen wordt het aantal keren dat u van auto kunt wisselen enkel beperkt door hoeveel u de auto gebruikt. De persoon die veel kilometers met de auto maakt (in tegenstelling tot wat veel mensen denken) heeft veel baat bij leasen. De gebruiker kan deze kosten namelijk weer makkelijk aftrekken.

3) Betere deals. De deals zijn bijna altijd beter bij leasen. De voornaamste reden is dat leasebedrijven grotere kortingen kunnen bedingen op de auto’s dan particulieren. De dealer wil zoveel mogelijk omzetten en een groot verkoopkanaal zijn de leasebedrijven. De leasebedrijven zijn dan ook vaak de grootste klanten van de locale dealers. De leasebedrijven weten waar de beste acties en kortingen zitten en welke dealer de beste service en prijs heeft. Leasebedrijven krijgen bijvoorbeeld informatie als BMW de marktaandelen wil vergroten, zullen zij de restanten van een specifiek model aanvullen en scherp prijzen voor leasebedrijven en daarmee zo marktaandeel winnen.

4) Lease eigendommen waarvan de waarde vermindert, zorg dat u ze niet bezit. Er is geen enkele reden om een auto of iets anders te bezitten wat in waarde zal dalen. Het enige tegenargument is dat wanneer u least, u voor een x periode maandelijks zal moeten betalen. Dat klopt, maar wanneer u een auto bezit heeft u vaak onverwachte kosten. De perfecte lease is 36 tot 48 maanden, waarbij u daarna overstapt op een andere auto voordat er dingen gebeuren die niet gedekt zijn door de verzekering en voordat er nieuwere modellen op de markt komen.

5) De lease-overeenkomst beschermt u tegen toekomstige verliezen. Een lease is een beetje alsof u een stop op een aandeel zet of een levensverzekering afsluit. De lease beschermt u tegen verslechterende marktomstandigheden. Als de toekomstige waarde van uw auto verder zal dalen dan verwacht door bijvoorbeeld de introductie van nieuwere modellen, te veel inventaris, of een verslechterende economie bent u dankzij uw lease beschermd tegen deze toekomstige keerzijden.

6) Geloof niet in de fantasie van het hebben. Betaal om de auto te gebruiken, niet voor de fantasie om er één in bezit te hebben. Er is geen enkele reden om te betalen voor de toekomstige waarde van uw auto. U betaalt om de auto te gebruiken, niet voor de waarde in de toekomst. Nogmaals iets bezitten wat in waarde daalt heeft geen voordeel maar slechts nadelen.

7) Maak u nooit zorgen over de verkoop of inruil van uw auto. Aan het eind van uw leasetermijn ruilt u simpelweg de auto in. De autodealer zal een rapport opmaken over de huidige staat van de auto en als er geen gebreken of dure reparaties nodig zijn, bent u gewoon van uw auto af. Gewoon snel en simpel.

9) Blijf dynamisch. Wissel sneller van auto voor minder geld en lagere maandlasten. Traditioneel gezien kunt u leasen voor minder geld en lagere maandlasten.

10) Leasen is makkelijker, sneller & voordeliger. Omdat de fabrikant ervan uitgaat dat leasen ervoor zorgt dat een klant vaker terug zal komen en eventueel gebruik zal maken van gunstige deals voor vaste klanten, zorgt deze ervoor dat alles makkelijk en snel verloopt. Kortom de dealer geeft betere deals omdat de lease via grotere klanten verlopen & door super lage rentes tegenwoordig kunnen leasemaatschappijen voordeligere tarieven bieden. Alle kosten zijn in het leasebedrag opgenomen dus geen rare onverwachte kosten.

Wil jij ook een auto kopen of leasen tegen de gunstigste prijzen? Neem dan eens contact of bekijk eens mijn website DoenMobility.nl voor meer informatie.

Contact
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via info@dannylindner.nl

» Telefoon: 010-761 82 90
» E-mail: info@dannylindner.nl
» Website: dannylindner.nl
» LinkedIn: Danny Lindner
» Instagram: dannylindnerw
» Facebook: DoenSalesprojecten
» Twitter: DoenSales