Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/5/c/e/dannylindner.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 CONSULTANCY

Wil je je bedrijf financieel én op online gebied laten groeien? Ik adviseer en coach ondernemers (en eventueel hun werknemers) tijdens een meerdaags persoonlijk consultancy traject om een groei in hun bedrijf te realiseren én efficiënter te werken.

Onderwerpen die tijdens een persoonlijk consultancy traject aan bod komen, zijn o.a. verkoop, website optimalisatie, analyse salesactiviteiten, online presence en het gebruik van je bedrijfsmatige social media kanalen. Daarnaast is er aandacht voor het stellen van doelen en natuurlijk aandacht voor mijn passie sales. Met veel ervaring en concrete tips en tricks laat ik op een prettige wijze zien hoe de ondernemer zijn bedrijf op verschillende vlakken laat groeien én efficiënter gaat werken. Elk consultancy traject is uniek en wordt aangepast op de wensen en vragen van de ondernemer. Hieronder een omschrijving van de stappen:

Stap 1. Intakegesprek
Het traject begint met een telefonisch intakegesprek. Jij stelt tijdens dit gesprek jouw vragen en noemt de onderwerpen die je wilt dat ik behandel en analyseer. Daarnaast stel ik vragen om jouw bedrijf beter te leren kennen. Dit gesprek duurt ongeveer een half uur.

Stap 2. Analyse
Ik analyseer vervolgens zelfstandig de huidige situatie van de onderneming op mijn  kantoor en maakt een uitgebreide presentatie met al mijn bevindingen.

Stap 3. Presentatie- & brainstorm
Vervolgens presenteer ik tijdens de presentatie- & brainstormsessie mijn bevindingen met tips, tricks, verbeter- en aandachtspunten. Na de presentatie is er die tijd ruimte voor een brainstorm met mij als sparringspartner. Er worden o.a. nieuwe doelen gesteld en een salesplan opgesteld. Als laatste zal er een concreet plan van aanpak worden gemaakt waarmee jij als ondernemer na deze dag direct aan de slag kan gaan. De presentatie- & brainstormdag duurt iig 1 dag.

Stap 4. Eindgesprek
Na
 een maand is er nogmaals contact voor een telefonisch eindgesprek. Dit is het moment om vragen te stellen over zaken die na de presentatiedag naar voren zijn gekomen. Hierna is het traject afgerond en kan eventueel worden gekozen voor een vervolg traject. Ook dit gesprek duurt ± een half uur.

Na afloop
Als ondernemer ontvang je na afloop van het traject de gehele presentatie met een objectief en onafhankelijk advies over jouw bedrijf en een plan van aanpak. Dit verslag bevat eenvoudige en direct toepasbare tools om je doelen te behalen en te zorgen voor een maximaal resultaat.

Maximaal resultaat betekent voor de onderneming een groei op financieel vlak, meer klanten en meer verkoop, maar ook een groei op social media, tips voor acquisitie en meer.

Startende ondernemers
Ben je een startende ondernemer? Ik draag startende ondernemers een warm hart toe en help hen graag in het eerste jaar van hun onderneming met een aangepast traject.

Testimonials
Hieronder vind je een kleine selectie van reacties van bedrijven die een consultacy traject met mij hebben doorlopen.

Chiel Den Dunnen – Algemeen Directeur | CEO at Consolit B.V.
Wij hebben Danny, DOEN Salesprojecten, ingezet om onze salesafdeling te trainen op het vlak van effectieve acquisitie. Haar aanpak (individuele intakes) en achtergrond, hebben geresulteerd in een waardevolle en energierijke trainingsdag. In de toekomst zullen wij zeer zeker een vervolg met Danny aan gaan. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Aart Jan Witvliet – Directeur  | F. Breeman Rotterdam
Danny weet haar charme te combineren met daadkracht en betrokkenheid. Dit maakt haar zeer succesvol in het aanjagen van een team, maar ook in persoonlijke coaching. Haar kennis er ervaring zijn voor ons bijzonder waardevol geweest.

Voor meer Testimonials over mij: bekijk deze link

Contact
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via info@dannylindner.nl

» Telefoon: 010-761 82 90
» E-mail: info@dannylindner.nl
» Website: dannylindner.nl
» LinkedIn: Danny Lindner
» Instagram: dannylindner.nl
» Facebook: DoenSalesprojecten
» Twitter: DoenSales