Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/5/c/e/dannylindner.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 verkoper-facatures-geweldige-verkoper

Verkoop wordt vaak gezien als een vak en industrie waarin iedereen kan werken. Dit mag dan waar zijn, maar niet iedereen zal een goede verkoper worden. Geweldige verkopers zijn diegenen die keer op keer boven hun target scoren, zij leven voor de verkoop en zijn diegenen die altijd vooruit streven.

Dus waarin verschilt een normale verkoper van een geweldige verkoper?

Wat maakt hen meer effectief in de verkoop en het leveren van uitstekende resultaten?

Wat doen deze verkopers anders?

Ik heb gewerkt met veel goede en geweldige verkopers en heb hun werkwijze bestudeerd, ik heb een lijst samengesteld met de 7 eigenschappen die zij allemaal gemeen hebben. Bij correct gebruik van deze eigenschappen kun jij ook een geweldige verkoper worden.

1) Zij luisteren meer dan dat ze praten  – Geweldige verkopers vragen hun cliënten altijd waarom ze iets gedaan willen hebben. Als je meer luistert dan dat je praat, kun je beter achterhalen waar de cliënt naar op zoek is. Je zult ook in staat zijn om meer mogelijkheden te identificeren en sterkere relaties met je cliënten op te bouwen.

2) Zij hebben geen negen tot vijf mentaliteit  – Geweldige verkopers verkopen 24/7 en zijn altijd opzoek naar meer mogelijkheden. Dit kan zijn in een supermarkt of in een sportschool. Als ze een mogelijkheid tot verkopen zien, zitten ze er meteen bovenop.

3) Zij hebben de controle over hun dagen, de dagen niet over hen  – Geweldige verkopers zorgen ervoor dat de tijd niet in conflict raakt met hun doelen, ze maken tijd en zorgen ervoor dat ze in die tijd zo veel mogelijk resultaten kunnen boeken. Ze plannen niet alleen hun tijd maar plannen ook hun succes binnen deze tijd. Alles wat ze doen is met het doel om succes te behalen.

4) Zij HOUDEN van verkopen – Geweldige verkopers houden oprecht van verkopen, maar nog belangrijker, ze houden ervan hun klanten te helpen. Hun passie is het oplossen van problemen en mensen te helpen. Dit is wat hen motiveert.

5) Zij zijn zich constant aan het ontwikkelen – De beste verkopers zijn altijd op zoek naar manieren om te verbeteren wat ze doen en hoe ze dit doen. Ze werken hard, op een slimme manier en omarmen veranderingen en nieuwe verkoop methodes.

6) Zij denken niet in termen van verkopen maar in het opbouwen van een bedrijf – Geweldige verkopers hebben vaak een eigen bedrijf. Zelfs als zij nog werken voor een ander bedrijf. Hun visie, klanten en doelen zien zij als hun bedrijf en daar werken ze hard voor.

7) Zij investeren hun tijd in positieve activiteiten – Geweldige verkopers richten zich op het besteden van hun tijd aan activiteiten die resultaten zullen opleveren en vermijden activiteiten die dat niet doen. Ze gaan afleiding uit de weg en weten hoe ze nee moeten zeggen tegen mensen die tijd ontnemen van hun klanten.

Ik kan je helpen met het ontwikkelen van deze 7 Eigenschappen. Wil jij ook een geweldige verkoper worden? Neem vandaag nog contact of bekijk eens mijn website Doensales.nl voor meer informatie.

Contact
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via info@dannylindner.nl

» Telefoon: 010-761 82 90
» E-mail: info@dannylindner.nl
» Website: dannylindner.nl
» LinkedIn: Danny Lindner
» Instagram: dannylindner.nl
» Facebook: DoenSalesprojecten
» Twitter: DoenSales